[] Videos

Heam (From silat vs wing chun new naksu) team Noah Santara thailand \r
MMA War in thw cage 4 thailand\r
\r
MMA นี่มันคือการแข่งขัน MMA หรือการต่อสู้แบบผสมครับ(มีการซ้ำได้ล็อกได้) ไม่ใช่การแข่งมวยไทย แต่ละคน นำสไตร ทีถนัดตัวเองขึ้นมาสู้ แพ้ชนะเป็นเรืองของกีฬา \r
\r
It is a competitive MMA MMA or mixed martial me. Boxing is not a race, each led strikers handed themselves up against. Defeated as a matter of sport.

Wing chun vs Pencak Silat. Silat in pants, wing chun in shorts.\r
\r
Subscribe ▸ \r
Our Facebook ▸ \r
\r
——————————————————————————————\r
WATCH MORE\r
——————————————————————————————\r
Tai Chi vs Martial Arts ▸ \r
Judo vs Martial Arts ▸ \r
BJJ vs Martial Arts ▸ \r
Striking Fights Playlist ▸ \r
Grappling Fights Playlist ▸ \r
MMA Playlist ▸ \r
Martial Artists vs Thugs ▸ \r
Wing Chun vs Martial Arts ▸ \r
- kyokushinbul

Thanks for watching. Subscribe for daily vids!\r
\r
Gaming Channel: \r
\r
Instagram: \r
\r
Original video:

Silat Kura-kura merupakan seni budaya rakyat di Hulu Terengganu. Kini silat ini masih wujud di Kampung Menerong, Hulu Terengganu. Ikuti laporan yang disediakan oleh adik Nur Amira Najwa Sallehuddin 11, pengacara/wartawan TVSKEPER, TV PSS SK Peroh, Ajil, Hulu Terengganu yang telah menyaksikan Silat Kura-kura di Expo Pembangunan Hulu Terengganu pada 20 April 2018.

AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.

Ada – ada je tau diorang ni nak mengenakan orang.. Kononnya nak buat magic last – last kantoi… Nak tengok macam mana trik diorang ni? Tonton video penuh ni.. #LayanJer #RealitiSinar #SinarKongsi

Program yang menyuguhkan berita atau informasi menarik dari dunia entertainment, di dalam dan luar negeri berdasar pada fakta dan informasi. Program ini juga akan membahas berita dari dunia musik, film, fashion, seni, biografi, dan event-event.

Like us on Facebook: https://www.facebook.com/netmediatama…
Follow us on Twitter: https://twitter.com/netmediatama
Follow NET. Entertainment News on Twitter: https://twitter.com/enews_net

Terms & Conditions http://bit.ly/1jAbOYj

Reog adalah salah satu kesenian budaya yang berasal dari Jawa Timur bagian barat-laut dan Ponorogo dianggap sebagai kota asal Reog yang sebenarnya. Gerbang kota Ponorogo dihiasi oleh sosok warok dan gemblak, dua sosok yang ikut tampil pada saat reog dipertunjukkan. Reog adalah salah satu budaya daerah di Indonesia yang masih sangat kental dengan hal-hal yang berbau mistik dan ilmu kebatinan yang kuat.

Subscribe Official NET. News Youtube Channel: https://www.youtube.com/OfficialNetNews dan ikuti berita-berita terkini di NET. News via streaming di: https://www.netmedia.co.id/live Follow…